Which Of The Following Statements About Commercial Speech Is True

0

Posted by Chip | Posted in Current Events | Posted on 18-05-2012

Tags: , , , , , , , , ,

Mandy Which Of The Following Statements About Commercial Speech Is True

Mandy asks…

Grade 9 English questions. PLEASE help. 10 points best answer?

You don’t have to answer all of them, but most of them would be amazing. I was in a car accident and was in the hospital and got behind in school work. D: please helppp ? :/

1. Which of the following statements is true about mass media?
A. Mass media has many forms, including television and Internet.
B. Mass media has not changed in a long time.
C. Mass media in the United States can be trusted.
D. Mass media does not contain much bias.

2. Which of the following is not an example of bias?
A. a company tries to sell its product in an advertisement
B. a reporter writes a news article to inform the public
C. a politician delivers a speech to win an election
D. an editor writes an editorial opposing the logging of a forest

3. Which of the following should not be considered when identifying bias?
A. the presenter’s identity and associations
B. the presenter’s sources of information
C. the fairness of the presentation
D. the length of the presentation

4. The bias in the commercial you watched on the Apple Web site is that college students should buy a PC rather than a Mac.
A. True
B. False

5. On May 15, 2008, former President George W. Bush delivered a speech on the 60-year anniversary of Israel’s independence to the Knesset, the lawmakers of Israel. In the speech, he said the following:
“Israel has built a thriving democracy in the heart of the Holy Land. You have welcomed immigrants from far — from the four corners of the Earth. You have forged a free and modern society based on the love of liberty, a passion for justice, and a respect for human dignity. You have worked tirelessly for peace. You have fought valiantly for freedom.”
Throughout this paragraph, former President Bush uses
A. loaded words and phrases
B. name calling
C. bandwagon
D. stereotyping

6. In the Iraqi Threat speech “Iraq, Denial and Deception,” former President Bush tells his audience that a chief weapons inspector said, “Saddam Hussein is a homicidal dictator who is addicted to weapons of mass destruction.” The inspector’s statement is most likely an example of which propaganda technique?
A. stereotyping
B. name calling
C. loaded words and phrases
D. bandwagon

7. On May 15, 2008, former President George W. Bush delivered a speech on the 60-year anniversary of Israel’s independence to the Knesset, the lawmakers of Israel. In the speech, he said the following:
“When William Bradford stepped off the Mayflower in 1620, he quoted the words of Jeremiah: ‘Come let us declare in Zion the word of God.’ The founders of my country saw a new Promised Land and bestowed upon their towns names like Bethlehem and New Canaan. And in time, many Americans became passionate advocates for a Jewish state.”
When former President Bush refers to William Bradford, he is using
A. loaded words and phrases
B. name calling
C. stereotyping
D. transference

8. When the doctor told me I had dislocated my shoulder, he was telling me that my shoulder was not attached where it should be in the socket.
A. True
B. False

9. Read the following sentence, then decide if it is a simple, compound, or complex sentence.
Ralph ate his dinner very quickly since he was in a hurry to get back outside and play more basketball.
A. simple sentence
B. compound sentence
C. complex sentence

10. Read the following sentence, then decide if it is a simple, compound, or complex sentence.
After we eat dinner, I have to clean my room and do my homework.
A. simple sentence
B. compound sentence
C. complex sentence

11. Read the following sentence, then decide if it is a simple, compound, or complex sentence.
I love to listen to music.
A. simple sentence
B. compound sentence
C. complex sentence

12. Read the following sentence, then decide if it is a simple, compound, or complex sentence.
Because we have a baseball tournament this weekend, I will not be able to go to work on Saturday.
A. simple sentence
B. compound sentence
C. complex sentence

13. Read the following sentence, then decide if it is a simple, compound, or complex sentence.
When I graduate from high school, I will be moving to New York City to attend college.
A. simple sentence
B. compound sentence
C. complex sentence

14. Read the following sentence, then decide if it is a simple, compound, or complex sentence.
I can’t wait to see my grandparents.
A. simple sentence
B. compound sentence
C. complex sentence

15. Read the following sentence, then decide if it is a simple, compound, or complex sentence.
I love going skiing, but I don’t enjoy the two-hour drive to get to the slopes.
A. simple sentence
B. compound sentence
C. complex sentence

THANK YOUUU !!<3

Chip answers:

1.A
2.b
3.d
4.b
5.?
6.b
7.d
8.a
9.c
10.c
11.a
12.c
13.c
14.a
15.b

Richard Which Of The Following Statements About Commercial Speech Is True

Richard asks…

Some history Questions:?

1.Which statement about Pearl Harbor is true?
a.The attack left the United States with no naval carriers in the Pacific.
b.Japan destroyed all of the oil storage tanks at Pearl Harbor.
c.Radar had detected incoming planes, but U.S. officials assumed these were American aircrafts.
d.Even after the attack, many congressmen voted against a declaration of war.
e. Great Britain allowed the attack to occur to bring the United States into the war.

2.Germany’s invasion of _________ in September of 1939 marked the start of World War II.
a.Denmark
b.Britain
c.France
d.Poland
e. Manchuria

3.The period 1946–1950 began a 40-year era of:
a.an American economy that never experienced a recession.
b.Republican presidencies.
c.rivalry with communism and the Soviet Union.
d.unchecked legal segregation.
e. peace and prosperity.

4.Long-range effects of the Korean War included all of the following EXCEPT :
a.the ideological war between the United States and the Soviet Union continued.
b.North Korea became communist.
c.the United States was hesitant to intervene in future Southeast Asian conflicts.
d.more than two million Koreans perished.
e. over 33,000 American soldiers died.

5.In the incident at the Bay of Pigs, the United States:
a.failed to overthrow Fidel Castro with a C.I.A.-backed invasion.
b.toppled the regime of Ngo Dinh Diem.
c.threatened to use atomic weapons against Communists in southeast Asia.
d.showed that its policy regarding communism was now more tolerant.
e. vowed to never lose another war against Cuba.

6.The G.I. Bill was geared at helping veterans in the areas of:
a.medical care and cash bonuses.
b.mental health and self-esteem.
c.welfare payments and job counseling.
d.housing and education.
e. self-defense.

7.Which of the following statements best summarizes Eisenhower’s “domino theory”?
a.America will win because we have all of the toys.
b.Communism will spread until every nation is converted.
c.Wars are not games, nor should they be.
d.Ho Chi Minh is a child, and should be treated as such.
e. none of the above

8.Effects of the Vietnam War included the:
a.erosion of the nation’s confidence in its government.
b.obliteration of communism in Asia.
c.surrender of the Viet Cong.
d.growth of support for further wars to halt nationalist movements.
e. all of the above

9.The “Daisy Girl” commercial was designed to:
a. mass-market new cosmetic products.
b.discredit the Goldwater campaign.
c.recruit membership for N.O.W.
d.solicit recruits for the counterculture movement.
e. advertise soda.

10.Younger members of the Civil Rights movement began to move away from non-violence:
a.after a black church in Birmingham was bombed.
b.because President Kennedy was assassinated.
c.when Michael Schwerner disappeared in Mississippi.
d.after Klansmen murdered James Chaney.
e. all of the above

11.Similarities between the Vietnam War and the Iranian Hostage Crisis included:
a.both conflicts were ignited by Communist insurgents.
b.both conflicts were not closely followed by the American public.
c.both conflicts resulted from American support for democratic regimes.
d.both conflicts destroyed the credibility of the presidents involved.
e. a conflict with Russia.

12.Los Angeles erupted into violence after:
a.police officers were found not guilty of beating Rodney King.
b.O.J. Simpson was found innocent of murder.
c.the United States entered the war with Iraq.
d.Saddam Hussein was found not guilty of war crimes.
e.Marquette Frye was arrested for drinking and driving.

13.In 1991 President George H. W. Bush avoided the “Vietnam Syndrome” in the Persian Gulf War by:
a.avoiding mention of Vietnam in his speeches about the conflict.
b.using a large number of troops and weapons to achieve quick victory.
c.seeking to gain his military objectives in secrecy.
d.refusing to allow any allies to help in the military effort.
e. confirming to the public that no POWs remained in southeast Asia.

14.Despite holding a lead in the popular vote, Al Gore needed this state to secure the electoral votes and the White House.
a.Arizona
b.New York
c.Georgia
d.Florida
e. North Carolina

Chip answers:

1. C.

2. D.

3. C.

4. B. (North Korea was already communist when the war began)

5. A.

6. D.

7. B. (The actual idea was that communism would spread from nation to nation, like falling dominoes – but not necessarily that every nation would fall – so the question is poorly worded.)

8. A.

9. B.

10. E.

11. E.

12. A.

13. B.

14. D.

Powered by Yahoo! Answers

Incoming search terms:

  • In the commercial you watched on the Apple Web site when PC tells Mac that he runs Microsoft Office so well this is an example of the bandwagon propaganda technique
  • 1 Which statement about Pearl Harbor is true
  • n the commercial you watched on the Apple Web site when PC tells Mac that he runs Microsoft Office so well this is an example of the bandwagon propaganda technique
  • The period 1946-1950 began a 40-year era of _____ an American economy that never experienced a recession Republican presidencies rivalry with communism and the Soviet Union unchecked legal segregation
  • Which of the following most accurately states former President Bushs bias in the speech Iraq Denial and Deception?
  • Which of the following statements about mass media is true?
  • Which of the following statements best summarizes the domino theory?
  • which of the following statements regarding comercial speech is true
  • Whichof the following statements about commercial speech is TRUE?

Write a comment